onsdag 30 juni 2010

Underbara morgon ^^

Dricker kaffe och njuter faktiskt.. Har fortfarande ont i kroppen behöver tabletterna nu men har inte hämtat ut dom än.. får väl göra det idag men hur kul är de att åka buss till apoteket? Jag är jättegnällig när ja har ont..-.- Kan inte ha samma tempo som andra just vid dom tillfällena, De suger!

Har varit btw i Göteborg på minisemester. fick bo en sväng hemma hos Anna och hennes lilla familj.. jättesnällt! På torsdagen var vi en heldag på liseberg, så fint där inne <3 Tjejerna hade apkul.. ja o Amanda har samma intresse för små spelmaskiner man plockar upp nallar. skjuter ner bin bonkar muttrar.. vi skratta en hel del :D Linnea spamma flum-riden och Elin hade förkärlek till de läskigaste åkattraktionerna Bwhaha! jag titta på mest för e ingen åkperson ^^ Men hade trevligt ändå fast attans ont i kroppen.. lite svårt o hitta sittplats där hehe men mys var de :D

Sen på fredagen var de ju midsommar, vi gjorde oss vackra och somriga och åkte iväg till Gunnebo slott och fira där.. Mindre trevligt på bussen dock som var överbefolkad.. här hemma sätter de in extra bussar om sånt händer men ikke i göteborg! Men nåväl vi hade mysig picknic i Grunnebo slott och sen vart de meningen att vi skulle till slottskogen men bussen vi skulle me dök aldrig upp och vi fick gå en bit så de blev lite väl sent för o hinna med mat osv.. Vi grillade på kvällen och åt havskräftor och drack cosmopolitan <3 Annas trevliga granne Elenor och hennes barn var oxå med hela midsommar.. Jag och Elenor hamna ute mitt i natten och var på Bryggeriet.. Jättebra musik där :D fick shejkat lite.. och sjunga som en galning.. Haha Alla var faktiskt jättetrevliga ute mot bondeAnna (Moi) Träffa på rara norskar oxå haha :D men de var allt en väldans trevlig midsommar :)

På lördagen var ja inte såå happy över att åka iväg o bada då jag var mer sugen på slottskogen.. men vi åkte ut till havet..sillviken? lillviken? emm hm nåt av dom? Jättefin strand med massa hungriga fiskmåsar som stal pannkakor ur barns händer =P Haha Men som sagt såklart hände de ja var rädd för och därför inte ville åka dit.. jag brände mig! OSH! de gjorde ont ont ont.. fick vattenblåsa på örat t om hahahahah sad but true.. men Linnea hade skojs o badade som en liten säl runt runt runt.. hon e modig.. de var iskallt i vattnet doppade nämligen fötterna lite :)

Söndagen åkte vi hem, Fick ta oss in till centrum själva och åkte såklart för långt men som tur är Göteborgare väldans trevliga och peka oss i rätt riktning.. färdkost fick vi me oss oxå på vägen. MUNKAR! ååh gottiigt. Tågresan var trevlig och sen fick vi sitta och vänta i 2 timmar på bussen.. Det var så skönt att komma hem faktiskt och få sova i ens egna säng.

Igår grillade vi. Jag lekte grillmästare! haha och brände inte ner gården *impad* Fick lyxa till de lite me karre och potatisgratäng. om de blir fint väder idag ska vi grilla korv! :D nu när ja fått häng på de så ska vi grilla vaarje dag haha ^^

Vilket långt inlägg! Nu var jag duktig ^^ Gillart! Ska allt lägga ut massa pics från Göteborg. :D Men gör det senare ^^
Ha en underbar dag <3

Inga kommentarer: